hero

Junior / medior PHP Developer

Gezocht: enthousiaste junior / medior PHP Developer

Voor onze vestiging in de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar PHP developers met affiniteit voor front-end development. Een programmeur met enthousiasme voor het vak, op zoek naar een uitdagende baan waarbij er naast hard werken ook nog ruimte is voor ontspanning.

Over ons

Unity-X ontwikkelt onder andere managementsystemen, (maatwerk) websites en webapplicaties voor klanten in o.a. de reisbranche, financiële dienstverlening en de uitzendbranche. Bekende namen zijn ABN AMRO, Easy Staff en Fi.nl, daarnaast werken wij ook voor verschillende organisaties in het MKB. Wij staan voor solide oplossingen en werken hierbij altijd nauw samen met onze klanten. Wij houden van lekkere koffie, een informele werksfeer, korte vergaderingen en hebben een “work hard – play hard” mentaliteit. Ons kantoor staat in Wanneperveen (dichtbij Meppel), waarmee wij goed bereikbaar zijn vanuit Steenwijk, Heerenveen, Zwolle, Emmeloord en Hoogeveen.

Jouw profiel

Als ontwikkelaar zul jij je bezig houden met het realiseren van de projecten voor onze klanten. Hierbij word je ondersteund door een team van ervaren ontwikkelaars. Wij zijn op zoek naar iemand die graag actief meedenkt met onze opdrachtgevers en daarnaast het liefst bezig is met het schrijven van gedegen en solide code. Onze ideale kandidaat heeft de volgende eigenschappen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring met het ontwikkelen in PHP, MySQL en javascript libraries zoals jQuery
  • Daarnaast is ervaring met OOP, XML, het MVC model en front-end development een pré
  • Vindt het leuk om zich bezig te houden met de bedrijvigheden van onze klanten
  • Is trots op zijn / haar eigen werk en houdt zich bezig met het maken van een zo goed mogelijke oplossing
  • Ervaring met Scrum of een andere Agile werkmethode is een pré
  • Vindt het leuk om zich verder te ontwikkelen in PHP en MySQL

Wij bieden jou gratis koffie, 25 vakantiedagen, een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid en een goed salaris.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Willy Nijboer:

willy@unity-x.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacture wordt niet op prijs gesteld.